top of page

Over BTE

BTE Thermal Engineering B.V., opgericht in 1999, levert oplossingen waarbij  warmtewisselaars, elektrische insteek heaters en vacuum ejectors een centrale rol spelen. Wij werken alleen samen met de beste fabricanten in Nederland en omringende landen om de beste kwaliteit voor u te kunnen garanderen.

 

Op dit moment bedienen we zowel klanten die op zoek zijn naar een efficiënte oplossing als klanten met een specialistisch vraagstuk. Industriesectoren waarvoor wij leveren zijn onder andere de Oil & Gas, Petrochemie en Energie industrie, maar ook Food en Biotechnology.

"Ik begon mijn carriere 30 jaar geleden bij Rexroth Hydraudyne, onderdeel van de Bosch Group. Mijn werkgebied is altijd projectmatig in Systems & Engineering geweest, deels in Nederland maar met name in de Verenigde Staten, Canada, Zuid Korea, Japan en Frankrijk. Een paar jaar geleden kwam ik in aanraking met Jaap van Overbeek, de oprichter van BTE Thermal Engineering. De combinatie van specialistische technische expertise en het directe klantcontact spraken mij meteen aan waarna ik heb besloten het bedrijf over te nemen in 2014." 

- Jack van Hoek

Jack van Hoek - Directeur
  • s-linkedin
bottom of page