top of page

Ejectors

Een ejector is een ander type pomp in het BTE leverprogramma. BTE ejectors maken optimaal gebruik van het Venturi effect om met behulp van een motive fluid diverse soorten suction fluid te transporteren. Het ontwerp van de nozzle die voor dit effect moet zorgen is daarvoor van het grootste belang. Wij ontwerpen deze voor u op basis van uw procesgegevens. BTE levert ook built-to-print ejectors en kan zelfs bestaande installaties optimaliseren door middel van reverse engineering van uw bestaande ejectors. Ejector-ontwerpen met vloeistoffen, gassen en stoom als motive fluid en suction fluid zijn beschikbaar.

Oil & Gas

Ejectors zijn effectief, hebben geen bewegende delen en zijn onderhoudsvrij. Ze bieden daarom een attractieve oplossing voor productie-boosting, flare gas terugwinning en waterbehandeling, zowel top side als onderwater, nieuwbouw of retrofit.

Stoom en Vacuum

Onze range van stoom aangedreven ejectors voor vacuum-processen en voor verwarming biedt ongekende betrouwbaarheid en minimale operating cost. We hebben een service team beschikbaar om ondersteuning te verlenen voor de optimalisatie van inefficiënte vacuumsystemen.

Waterbehandeling

Ejectors zijn ideaal inzetbaar voor een brede range toepassingen in water en afvalwaterbehandeling, inclusief meng- en beluchtingsbassins. Ook worden onze ejectors al toegepast voor PAC en calciumoxide dosering, ozon injectie en slurry pomptransport en -verwarming.

bottom of page